კულტურა მავნე ობიექტი ხარჯვის ნორმა ლ/ჰა სამუშაო ხსნარის მოცულობა ლ/ჰა ლოდინის პერიოდი დღეები (გამოყენების ჯერადობა)
ვაზი ყურძნის ჭია 0.2-0.4 600-800 7 (3)
ხეხილი ვაშლის ჩრჩილი, ნაყოფჭამია 0.3-0.4 800-1000 7 (1)
პომიდორი, წიწაკა (ღია გრუნტი) კოლოფის ჭია, მენაღმე ჩრჩილი 0.3-0.4 300-400 7 (1)
კიტრი, კარტოფილი ჩრჩილები 0.3-0.4 300-400 4 (2)
კომბოსტო კომბოსტოს ჩრჩილი, თეთრულა 0.2-0.3 300-400 7 (2)